De kracht van meteorativiteit.

Alle aanvullende therapieën en cursussen kunnen onze therapie en het aantal helpers verbeteren. Als je bijvoorbeeld moeite hebt om je woede op een veilige manier te uiten, wil je misschien iets leren over metormativiteit. Deze speciale methode van het uitvinderseskader van de applaustechniek helpt bij het tomenteren in bepaalde woorden of acties. Het is bedoeld om u te helpen alle woede te verwijderen en eventuele wrok los te laten.

Ook stressbeheersingstechnieken of een goed slaapritme zijn voor veel mensen belangrijk. Andere zaken zoals het eten van een bescheiden dieet en enige vorm van matige lichaamsbeweging met voldoende rusttijd worden vaak genegeerd, dus het is aan de arts om te verwijzen naar andere geldige opties, zoals ontspanning en stimuleren. We geloven natuurlijk niet in voorgeschreven medicijnen of voorgeschreven diëten, maar afhankelijk van hoe een persoon gewoonlijk reageert of reageert op voorgeschreven medicijnen, schrijven we soms iets anders dan medicijnen voor om meer balans en gemoedsrust voor de getroffen persoon te krijgen.

We evalueren de patiënt op de mijlpalen die ze hebben bereikt, op deze manier kan elke gerichte cognitieve therapie, b.v. en andere vormen van psychotherapie succesvol kunnen zijn.

Onze speciale psychotherapietechnieken kunnen u helpen al uw patronen, zwakheden en problemen te overwinnen

In de hulpverlening is de wereld, of zelfs de grijze lucht, je vriend. Met deze strategieën kun je myonisch loopen en werken aan meer geluk en balans, en je helpen om je moeilijkheden met kracht en moed, met een soort humor, onder ogen te zien en met de hoop dat ze allemaal zullen verdwijnen. Dit is de enige techniek die we hebben om mensen te helpen de persoon terug te krijgen die ze waren voordat hun trauma of verdriet toesloeg en om weer een heldere en gerichte waarneming van de schoonheid om hen heen te vinden. De krachtige mantra die ik als motto voor je wil delen:

Er is geen succes zonder doorzettingsvermogen. Je zult begrijpen dat we 100% gericht zijn op geluk en dat niets ons in de weg kan staan ​​tussen verbetering en het leven van elk moment met vreugde en gratie en gemoedsrust. Er bestaat niet zoiets als falen, alleen ervaring. Ons succes – onze vooruitgang, zal natuurlijk gebaseerd zijn op onze weerstand tegen lijden en obstakels.

Dit is natuurlijk een mentaal spel en je merkt dat de emotionele lessen afhankelijk zijn van de aard van het evenement en je niveau van tolerantie, in feite spelen we continu dit spel van gedachten over alles. We zullen onze reïncarnaties maken zodat we de ervaring kunnen opdoen die we voorheen nodig hadden, samen met alle anderen, om van anderen te leren, zonder ons uitgeput te voelen door het te doen.

Een gezonde ademhaling is belangrijk om je lichaam te ontspannen en je geest te centreren voor een hogere resolutie. De belangrijkste dingen om te onthouden als je uit balans raakt:

Tijd is van essentieel belang voor het lot van ieder mens. We realiseren ons misschien niet onze controle over tijd en het feit dat tijd oneindig en oneindig lang is. Wanneer we de controle over ons lichaam, onze emoties, gedachten en waarnemingen kunnen verliezen, worden we voortdurend herinnerd aan hun oneindige limiet. We kunnen alleen maar denken dat we verstandig zijn in het externaliseren van onze energie, waardoor de kracht wordt beperkt. Het is verstandig om je focus te verleggen naar een ander domein; zo ontlaad je je hele vermogen.

Als je uit balans raakt, onthoud dan dat de dood voor altijd is en dat er geen weg terug is. We groeien elk moment, en zolang we leven, passen we ons aan. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te slagen in het leven, het ligt alleen achter ons alles wat we in het verleden hebben gedaan dat ons tegenhoudt in onze groei. Het is zo triest om het leven in cirkels te laten rondhangen, simpelweg omdat we niet eerder van het verleden hebben geleerd, of omdat we niet de omstandigheden of gelegenheid hadden om het naar voren te brengen in ons denkproces. Waar en hoe zijn we ons evenwicht kwijtgeraakt?

Pater Pio zei ooit: "Nederigheid – de ultieme genade." Als we van het verleden leren en het verleden als gids gebruiken, kunnen we een vogelperspectief krijgen van wat ons mens maakt, en een sleutelelement in onze moedverbetering. Sjokken met liefde, moed, geluk en genade als onze enige prioriteit." Laten we onszelf niet afmeten aan wat we hebben bereikt, maar alleen aan de mate die we onvoltooid hebben gelaten, wat het verschil is tussen wat we hebben gedaan en wat het is we weten nog steeds dat we het moeten doen." evaluatie: is beter de persoon die je zou willen zijn, dan de persoon die je nu bent.

Trouwens, wat voor nut heeft iemand van ons om onze oude huid in wezen hetzelfde te houden, tenzij het niet zo is veranderd door de laatste mode, of de nieuwste kapsels, de nieuwste Zion Christopher? Het is van meer waarde dan geld en beloften en materiële goederen. Het is van waarde in elk aspect van ons leven, behalve onze lichamelijke gezondheid, ja zelfs als het opgebrand is.

Er is geen einde. Geen einde aan dingen die grenzeloos zijn. Elk leven bestaat niet uit de dingen – behalve door de dingen.