Skip to content

Hoe u uw eigen kruidengeneesmiddelen gebruikt?

 

 

De praktijk van natuurgeneeskunde realiseerde zijn grootste potentieel in Amerika aan het einde van de 19e eeuw, en vandaag, tien jaar na de formulering van de eerste professionele richtlijnen van de Naturopathic Medical Association en meer dan een eeuw praktijk, is het een erkend beroep geworden.

Natuurgeneeskunde is een filosofie die de juiste doses voeding voorschrijft voor gezondheid en genezing. Het is een filosofie die aandacht schenkt aan de relaties tussen gezondheid, voeding, afvalverwijdering en het lichaamseigen vitale proces. Kortom, natuurgeneeskunde gelooft dat een goede gezondheid het resultaat is van gezonde voeding, een goede eliminatie en een evenwichtige lichaamsfunctie.

Hand in hand met natuurgeneeskunde is het beroep van kruidengeneeskunde. Een arts kan kruiden aanbevelen vanwege hun gunstige effecten en kan combinaties van kruiden voorschrijven om hun patiënten te helpen homeostase te bereiken. Tegelijkertijd is het ook waar dat veel kruiden nuttig zijn voor het behandelen van veel gezondheidsproblemen, en vaak effectief kunnen zijn bij het behandelen van veel gezondheidsproblemen die ongevoelig zijn. Kruidengeneesmiddelen hebben het vermogen om de symptomen van talrijke ziekten te verminderen, terwijl ze het lichaamseigen vitale proces versterken. Kruiden kunnen daarom worden gebruikt voor de verlichting van de symptomen van veel ziekten en kunnen daarom fungeren als een aanvullende therapie. Ze worden ook gebruikt als aanvulling op de voedingsstoffen die het gastmetabolisme ondersteunen.

Er zijn tal van natuurlijke therapieën die kunnen worden gebruikt om de gezondheid terug te brengen en het evenwicht te herstellen. Natuurgeneeskunde en kruidengeneeskunde kunnen samen worden gebruikt, en je zult veel natuurgeneeskundigen in supermarkten aantreffen die nu reclame maken voor dit soort hulp. Het is ook een goed idee om de hulp in te roepen van een beoefenaar die kan werken met uw individuele behoeften en sterke punten, omdat sommige mensen hulp nodig hebben bij het creëren van veranderingen in levensstijl, terwijl anderen geholpen moeten worden om dat zelf te doen. Hoewel u misschien een grote aankoop wilt doen, moet u rekening houden met uw budget bij het maken van uw eigen kruidenlaboratorium, en misschien wilt u ook een korte handtherapie maken, zodat u in staat bent om met uw eigen brouwsels te werken.

Om uw laboratorium voor kruidengeneesmiddelen te gebruiken, heeft u een paar basisgereedschappen nodig: een gebied vrij van de ogen, voeten, mond en hoofd, schoon water en een onopvallende tafel om vanaf te werken. Je hebt ook een plek nodig om te oefenen en te werken met de vaas in het midden van de vaas, en een soort vloer die geschikt is voor het eigenlijke experiment. Voor het grootste deel heb je pellettips nodig, omdat ze het juiste medium bieden in schuine kopjes die het water vasthouden. Je wilt geen kokend water gebruiken, want dat stelt je bloot aan bacteriële en chemische besmetting. U wilt niet eens zeker zijn van bacteriële besmetting, aangezien het zeer slijmerige en gladde water gevaarlijke bacteriën kan insluiten en vasthouden.

Al het geëxperimenteerde water moet inentingen zijn, dus het is echt het beste om pellettips te kopen en een schone waterbron te inoculeren. Het is gemakkelijker om uw huiskruidkundige te trainen in waterfiltratie, dan om te proberen alles zelf op te ruimen wanneer u pellettips moet gebruiken om het echt onzuivere water te bezinken. Met de hulp van een gediplomeerde kruidkundige is het een eenvoudige zaak en kunt u het onzuivere water in uw huis schoonmaken.