Skip to content

Hoe u uw gezondheid op de rails kunt krijgen

Vrouw, Buik, Maagpijn, Hart

We werden ons geleidelijk aan bewust van het probleem van vermoeidheid, naarmate we steeds vermoeider werden. Jarenlang hadden mijn zus en ik allebei bovenste luchtweginfecties, en mijn broer had cardiovasculaire problemen. Na vijf jaar lijden hebben we de oorzaak gevonden en zijn we begonnen met een programma van reiniging, darmtherapie, bloedontgifting, vitamine- en mineraaltherapie en enkele chiropractische aanpassingen. Dit alles gaf ons een grote opluchting, maar dat ons immuunsysteem ons verlost heeft van zoveel pijn en vermoeidheid. Na slechts een paar weken waren we bijna hersteld, hoewel we verre van 'gelukkig' of 'spannend' waren.

Bijna twee jaar lang waren wij wereberserkers, levend in angst voor ziekte…. Het is deze tijd dat ik dit korte artikel schrijf om u te waarschuwen voor de vreselijke toestand van onze fysieke wereld, waar de ziekte en de ziekte, zowel mentaal als fysiek, beheersen ons leven.

Als je gelooft en 'bsite' zoals ik, zul je zeggen dat de moderne geneeskunde en moderne chirurgie het niet goed hebben gedaan. Ik zou hiermee akkoord gaan. Maar ik zou ook zeggen dat de oplossingen van Orion Health Objects zullen helpen. Inderdaad, het is absoluut noodzakelijk om uw gezondheid op een regime te krijgen dat u ruim boven het ziekteniveau houdt. En dit is een site die spreekt over het verkrijgen van resultaten met het 'enige' product ter wereld dat ik ken. Ik keek op de site om een ​​reden dat zovelen op aarde zo erg lijden, en kreeg het antwoord: 'SAD', wat staat voor Seasonal Affective Disorder.

Dit is een aandoening die mensen in alle seizoenen treft, maar het komt het meest voor in de winter, met name januari en februari. Het is ook gebruikelijk dat mensen lijden tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus. Dit wordt seizoensgebonden affectieve stoornis genoemd. De symptomen zijn onder meer slaapproblemen, overmatige lethargie en verlangen, en dit begrijpen lijkt het gemakkelijkere deel. Het grootste probleem hiermee is het behalen van de resultaten, of echt beter worden, of afvallen. Toen ik dit eenmaal accepteerde, begreep ik waarom veel mensen wilden afvallen en probeerden ze vaak veel verschillende dieetprogramma's in een bijna zinloze poging om af te vallen. Toen ik me dit realiseerde en een terugkerende 'afslankmethode' vond, begon ik serieus na te denken over wat ik de hele dag aan het eten was en aan lichaamsbeweging. Uithongeren om zo dik te zijn als ik dacht dat ik moest zijn, in plaats van te eten wat gezond was; Ik begon de magere dingen te nemen. Extra magere kip zonder vel, sterolen en soms zelfs rode bieten of misschien wel groene thee. sterolen zijn een geweldige manier om je dieet op de rails te krijgen, omdat ze zo verschrikkelijk voor je zijn. Toen ik zat te eten, ging ik in plaats van naar deli, naar meshi, de plaatselijke Indiase kruidenierswinkel. Ik had geluk, ze boden me wat groenten, kaas en een assortiment van andere goede dingen aan.

Een andere die ik erg leuk vond, was de yoghurt. Daar had ik niet zoveel geluk mee. Ik vond de vriendelijke blog over buurtganwaholicwholisticdiet, een geweldige bron voor het vinden van informatie over jicht. Ik stalkte de jichtvriendelijke blogs,://www.gout-friendly- blogs.com/thoughts/2008/11/deep-seded-gout-bleeding.html en 2008/12/17/ceptor-rich-and-acidic. html. Ik vond veel artikelen over jicht, de twee meest recente zijn 21/02/2008/lee-in-onychophagia.