Skip to content

How to Control Your Body

asian yoga students observing and practicing during class - yoga stockfoto's en -beelden

Er zijn verschillende niveaus in termen van wat je kunt bereiken, of je nu net begint of al een goed niveau hebt bereikt. Aangezien je niet beperkt bent tot beginners, kun je hier werken als je wilt.

U kunt een basisbeweging proberen, zoals de hoofdoverbelasting, die wordt aanbevolen voor beginners. Je mag kiezen wat je wilt, afgezien van het feit dat alle bewegingen met absolute controle moeten worden gedaan. Als je het gevoel hebt dat je je lichaam niet effectief kunt beheersen, moet je stoppen en verwijzen naar het reflectieperspectief. In dit perspectief wordt je geleerd hoe je de bewegingen kunt controleren, zonder spiercoördinatie te gebruiken. In de RESP-fase leert je lichaam te reageren op specifieke krachten, zonder spiercoördinatie te gebruiken. Deze fase wordt voornamelijk gebruikt door atleten en is een goede manier voor iemand die geen Pilates heeft beoefend en conventionele apparatuur gebruikt om beweging te bereiken. Uw jaarverslag moet beide ervaringen weerspiegelen.

Overbelastingsfase:

Reflecterende niveausBeoordeel je lichaam nu bewust en je wordt bewust van je beweging. Er is geen beperking aan je expressie of wat je kunt doen. Je kunt oefenen met volledige controle en ook leren je lichaam te beheersen terwijl je in een staat van stroom bent. Je kunt alles doen: dansen, hurken, tillen, arbeiden, ademen, zingen, keel, gereedschap, duwen, vasthouden, werken, enz. Dit zijn allemaal oefenniveaus die je voorbereiden om uit de comfortzone te komen. Dit zal je helpen om de flexibiliteit van je lichaam en de grenzen van je houding en beweging te leren kennen

Oefen met de snelheid die u wilt bewegen. Breng uw lichaam in een staat van stroom. Als Pilates nieuw voor u is, heeft u misschien het gevoel dat het te snel voor u is. U kunt het aantal herhalingen dat u doet aanpassen totdat u zonder aarzelen kunt bewegen. Bij Pilates draait het allemaal om het trainen van je lichaam en je geest, dus het is onmogelijk om snel resultaten te boeken. bijen kun je onder de knie krijgen als je in een langzaam tempo oefent.

Reflectie Ademhaling

Een weerspiegeling van uw lichaam, geest en acties zijn essentieel om het idee vast te leggen en er later op voort te bouwen. Om reflectie-ademhaling te oefenen, begint u rustig te zitten, met uw rug recht en uw benen volledig gestrekt. Adem vervolgens uit en stel je voor dat je door de ruimte beweegt. Met oefening kun je door de bekken van je lichaam bewegen. Als Pilates nieuw voor u is, mag u alleen het hoofd en de romp gebruiken om te bewegen. Het kan worden aangepast aan uw behoeften. Met oefening beweegt u zich met gecontroleerd gemak en comfort door de bekken. Je rug zal recht zijn, met je hoofd omhoog en je armen gestrekt. Je kunt gemakkelijk door de pelna bewegen, zonder inspanning.

Pelodium

You may use the same 34 Strategies described above to build your perfect plan. However, there is another Pelodium that can help you in addition to the other 14 strategies. It is called Emotional Freedom Technique.

Emotional Freedom Technique (EFT) is a technique that can help you to improve your health and create the freedom you need to really achieve your physical, mental, and emotional goals. EFT assists in Freedom Treatments, which can be accomplished utilizing the techniques of Agape Yoga addressed earlier, which requires erasing what is seen as the root cause of resistance, which in turn opens the path for genuine healing to occur.

It may be easier to work with a practitioner who is experienced in working with the emotionallyerving and/or financially skilled Emotional Freedom Technique (EFT).

Als u liever werkt met een persoon of beoefenaar die een doctoraat in EFT afrondt, is het raadzaam om een ​​geavanceerde graad te volgen. Je krijgt de kans om met meer klanten te werken als je eenmaal bent gepromoveerd.

Omdat je met meer dan één behandelaar gaat werken, kun je het werk met een teamconcept benaderen. Als u met slechts één ik of uw verpleegkundig specialist werkt, kunt u de basistechnieken leren en samenwerken met anderen. Als u met meer dan één persoon werkt, kunt u de behandeling waarschijnlijk afstemmen op hun behoeften en hen vragen u te helpen uw denkrol in het proces uit te breiden.