Skip to content

Het is een fijne dag

portret van hogere mensenzitting in stoel - leven stockfoto's en -beelden

De perfecte dag.

Wat zou het zijn… als gisteren beter was gegaan dan je had verwacht, of als je beter was gegaan dan je had gedroomd?

Ja, ik zei een fijne dag.

Ben je op zoek naar de door het ego gedreven constante, stijl van geluk die past binnen een bepaalde context, of het nu persoonlijk, relatie, materieel, enz. is?

Open je ogen en kijk naar het resultaat, als je een goede dag wenste, en het is om wat voor reden dan ook niet uitgekomen?

Laat het los, zelfs voor de minuscule “negatieve” ervaring.

Je hogere zelf, je ware spirituele zelf, was meer dan in staat om een ​​betere dag voor jou/je ervaring te produceren.

Ben jij klaar voor een betere dag vandaag?

Vandaag is een goede dag.

Ja, het is een goede dag.

Ja, het is een geweldige dag.

Deel je het goede?

Ja, het is een goede dag … en jij ook. Ik herhaal, een geweldige dag.

Is het al een topdag?

Ja, het is een geweldige dag.

Is het een goede dag voor uw familie en vrienden, uw kerk, gemeenschap, “tuinman”, bedrijven waar u van houdt, uw leven, enz?

Is het een goede dag voor je geluk en vreugde? Ja.

Ben jij het? Nee, maar toch, het is een geweldige dag voor JOU. Ja.

En je brengt het met hoop naar buiten en zegt dat het een goede dag is?

Je bent groter dan je grootsheid. Je bent groter dan je prestatie. Je bent groter dan wat je zult bereiken. Je bent groter dan wat je hebt en kunt worden. Je kunt je betere dagen voorstellen en wat je bent. Wat je ziet in je leven.

Ga je elke dag voor meer?

Ja, je bereidt de ervaringen van je leven voor met doelen, plannen, verlangens, validaties voor je leven, enz.

Ja, u plant uw toekomst.

Ben je Shen of angstig, woede, klimaten van je onzekerheden?

Bent u een telefoon, te vaak tijdcheck, te slecht in empathie met anderen?

Misschien is die vraag te diep.

Laat de gedachte eraan los en geef je over aan je grootsheid om alles om je heen te zien, want vandaag is een goede dag.

Over honderd jaar?

Ja, misschien leef je, of heb je geleefd, wat je op dit moment voor waar houdt. Het eerste dat je moet onthouden wanneer je ruimte gaat voor je beste dag, is dat er niet zoiets bestaat als falen, er is alleen leren, doorgaan en geduld hebben en wat er ook gebeurt bij het beheersen van de kennis die je hebt geleerd.

Onthoud dat de veronderstellingen die je vandaag aanneemt niet geldig zijn en dat de toekomst die je aanneemt op geen enkele manier is gecreëerd.

Ik ga je echt pijn doen met de harde realiteit hiervan, dus kijk naar de hele dag die je neemt om je beste dag te bereiken.

Een goede dag is gisteren.

Als je vandaag je goedheid je fouten laat beheersen, dan ben je morgen volkomen heel en wijs om te weten dat de hogere behoeften van je besten vandaag al zijn gekomen.

Je kunt het veranderen om het perfect te maken, naar gebakken weduwe, niet daten met je werken in woede, om in je hart te leven, je waarheid, je vreugde… want dat is waar je geluk nu woont.

Goed, is het grote woord voor een goede dag.

Goed is de hoge middag van wezens.

‘Een goede dag om te leven, is een goede dag om te leven.’ zei junglejongen 1122, volgens de graaf, maar het was zeker zijn naam.

En zo is het ook voor jou, vriend. Wat is jouw goedheid waarvan je denkt dat het je is ontgaan, sta het toe om boven je uit te stijgen en model te staan ​​voor anderen.

Voel in ieder geval ooit het grootste in uw waarheid en uw vreugde!

Laat het verleden los om God toe te staan ​​je grootsheid te voelen, erboven uit te stijgen en te verfijnen voordat het ketens vormt voor wat zou kunnen zijn.

Waarom heb je excuses nodig om perfect te zijn?

Waarom heb je barrières nodig om te stagneren?

Waarom moet je bang zijn om los te komen?

Dit is een dag om op te staan ​​en te zeggen wat van mij is en wat van jou.

Het is de tijd om los te komen van de rivieren om over te steken, hete, stomende baden te nemen, de rozen van het leven te ruiken, de glinsterende zomerzon te zien, alleen te lopen, op een ezel te zitten, weg te vliegen, te zien bergen zweven in de heldere blauwe lucht, om tevreden te koken, om tegen je vrienden en geliefden te zeggen: “Ik ben zo blij dat ik nu mijn vriend, liefde en/of woorden van dankbaarheid voor je kan zeggen!”