Wat is een Wellness Coach?

Lifestyle coach Tilburg

Een lifestyle coach is een persoon die een expertise heeft in gezondheid en wellness. De expert-coach coördineert activiteiten waarbij een groep mensen betrokken is of zal worden bij een activiteit die bedoeld is om bepaalde gezondheidsrisico’s te veranderen of een betere gezondheid te bevorderen. De expertcoach begeleidt en helpt bij het opzetten, vormen en beheren van een groepsactiviteit. Het proces kan de deelname van meer dan één persoon inhouden.

een cliënt coachen voor een specifiek doel

doelen formuleren die specifiek, meetbaar, realistisch en zinvol zijn

de cliënt helpen de doelen op een zinvolle manier te bereiken en te wijzigen

snel, creatief, aanmoedigend, realistisch en efficiënt zijn

gebruik maken van ervaring en deskundigheid uit het verleden in combinatie met moderne ideeën en filosofieën

ervoor zorgen dat de doelen op de juiste manier zijn gekoppeld aan de huidige omstandigheden en doelen van de cliënt

de doeltreffendheid van de houding van de cliënt ten opzichte van de doelen evalueren

een evenwichtige, zelfvoorzienende gemeenschap te helpen creëren en ondersteunen

helpen het externe leven van de cliënt te verbeteren door de kwaliteit van zijn leven te beschermen en te verbeteren

succes op lange termijn te bereiken voor de cliënt

Om een goede coach te zijn, moet je alle kwaliteiten bezitten die een goede werker bezit:

fectieuze persoonlijkheid;

pathisch comfort;

ontvankelijk geduld;

ijuana gevoeligheid; en

een bepaalde hoeveelheid tijd en moeite besteden om uw cliënt te helpen niet alleen zelfrespect maar ook zelfvertrouwen op te bouwen, zodat hij alle druk van het dagelijkse leven kan weerstaan

Waar kan ik een coach vinden?

De meeste mensen die deze vraag beantwoorden, zijn op zoek naar een partner, collega of fitnesstrainer. Het is belangrijk dat u iemand kiest die zich op zijn gemak voelt bij het werken met een cliënt en die de professionele/diologische standaard hanteert.

Kies vervolgens een persoon die goed naar je cliënt luistert en hem helpt zijn doelen te bereiken. Wanneer uw cliënt zijn doelen bereikt, zult u zich natuurlijk tevreden voelen en blij zijn dat uw inspanningen de moeite waard waren.

De meeste mensen denken dat als je een coach zoekt, dit betekent dat de coach een geheim is. De waarheid is dat de meeste coaches geen geheime persoonlijkheden zijn, maar normale mensen net als jij en ik. Wij weten echter iets dat u misschien niet weet. En dat is dat we weten dat mensen gemotiveerd en enthousiast worden over hun werk als ze positieve feedback krijgen van iemand, of dat nu een baas of een klant is. Wij leren dit echter niet als resultaat van ons advies- of coachingproces. Het is iets waar we zelf verantwoordelijk voor zijn en dat we besluiten met u te delen.

Hoe word ik een coach?

Dat is het mooie van het coachingsproces. Je besluit het proces aan te gaan en je haalt er een karakteristiek ander persoon uit. Welke voordelen heeft een persoon als hij of zij fitnesscoach wordt? Ten eerste bestaat er niet zoiets als een gratis coachingsessie. Het kan ofwel uit eigen zak betaald worden ofwel kan u gevraagd worden om constante betalingen te doen, afhankelijk van uw job. Uw tijd is waardevol, wat betekent dat er kan worden Prompt overwegen van uw vergoeding. Als je fitnesscoach wordt, al dan niet met winstoogmerk, zijn er enkele basisrichtlijnen die moeten worden gevolgd.

Je moet bereid zijn om het feit dat elke klant de bijeenkomsten verlaat gevoel meer en meer gemotiveerd en zeker dat ze nu op de goede weg te accepteren. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat je je klant eerst en vooral beoordeelt aan de hand van wat hij je vertelt en de feedback van zijn vroegere en huidige ervaringen, dat je bepaalt wat hem motiveert en dat je een holistische fitnesslevensstijl beoordeelt en creëert. Dan kunt u beginnen met het plannen van uw cliënt programma en dienovereenkomstig voor te bereiden uw materialen. We moeten rekening houden met de uiterste verkoopdatum van uw materialen en onze coaching richtlijn op basis daarvan te creëren.

Geen kosten maar slechts een lijn van Vertigo

De meeste coaches zijn bang om dure producten aan te bieden. Er zijn echter maar weinig “Mind Blowing” getuigenissen die ik kon vinden die de dure kunsten daadwerkelijk ondersteunen en dat was twaalf maanden geleden. Er zijn eigenlijk twee Mind Blowing getuigenissen die werden gegeven door fitness trainers slechts een paar maanden uit elkaar met beide trainers genaamd Patrick Stones. De eerste beweert dat zijn klant 15 pond verloor in twaalf weken tijd. De tweede trainer beweert een cliënt gevonden te hebben die slechts 2 pond verloor in zes weken tijd. Wat heeft dit alles te maken met mijn spreekvergoedingen, onthoud dat ik u een vergoeding per spreekbeurt van $GARANTA in rekening breng! Er zijn geen complicaties of kosten verbonden aan mijn bedrijf. Wat van invloed is op mijn beslissing om een organisatie te openen en te beheren is of ik een bedrijf inhuur. Als ik dat doe, verzeker ik me ervan dat ik financieel succesvol ben en dat mijn lijst met klanten elke week blijft groeien. Een succesvol bedrijf heeft geen luxe apparatuur of mijzelf nodig.

Over de opening van mijn bedrijf gesproken, het duurste stuk gereedschap dat ik bezit is mijn bureau. Het kost niet zozeer een investering in wat ik ermee doe.